Apparaten en accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
10.7 g
Vetten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Vegan Caesar saladedressing
40 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Snelle kaassoufflés
45 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.